Fungent Krém – ​​egy Innovatív Gombaellenes Kezelés

Fungent — olyan képlet, amelynek nincs analógja

Világszerte körülbelül egymilliárd ember szenved dermatomycosisban vagy gombás betegségekben. A körömlemez egyetlen gombás fertőzése a földön élő emberek akár 14%-át érinti. A kellemetlen érzés, kellemetlen szag, fájdalom, égés és egyéb gombás betegségek tünetei jelentősen rontják a beteg életminőségét, és súlyos szövődményekhez vezethetnek

Ezért vagyunk annyira érdekeltek a Fungent krém iránt. Ez egy innovatív gombaellenes szer, amely segít egyszer és mindenkorra megszabadulni egy kellemetlen betegségtől. Ma részletesen tanulmányozzuk a Fungent összetételét, főbb jellemzőit és előnyeit – ez segít feltárni a gombaellenes szer magas hatékonyságának titkát.

Gyártó Fungent Krem
Ár💰12900 HUF
Kedvezmény🎁 –50%
Értékelés⭐ 4.94/5
Típus🌱 Krém
TulajdonságokEltávolítja a gombás fertőzéseket
Alkalmazási módNaponta 2-3 alkalommal
Csomag📦 Tubus
Mennyiség💊 80 ml
MellékhatásokNem
Tárolási feltételek🌡 25 °C-nál nem magasabb hőmérsékleten
Eladási feltételek📃 Vény nélkül kapható
Sajátosságok🍀 Nem GMO, 100%-ban természetes
Sajátosságok Hatékony?👑 Több mint 95%-os sikerarány
Gyógyszertárban árulják?🥼 Nem
Eredeti termék ez?✅ Igen
ELSŐ RENDELÉS KEDVEZMÉNY: -50%🔥 Hivatalos oldal
Fungent – leírás, ár, alkalmazás
Fungent Krem
Fungent Krem

Fungent — olyan képlet, amelynek nincs analógja

Szakterületük legjobb szakemberei évek óta fejlesztik az egyedülálló Fungent formulát. A krém összetétele nagyon erős, de ugyanakkor teljesen biztonságos természetes összetevőket tartalmazott. Mindegyik összetevőt a szervezetre gyakorolt ​​közvetlen hatásuk és más összetevőkkel kombinált hatékonyságuk alapján választottuk ki. Ezenkívül a Fungent nem gyógyszer, ami azt jelenti, hogy nem képes nemkívánatos reakciókat okozni. Ennek eredményeként a kutatóknak sikerült kifejleszteniük egy igazán egyedi, új generációs eszközt, amelynek képletének nincs analógja. 

Hogyan hat a Fungent a szervezetre

A fungent komplex módon hat a szervezetre – és ez a fő előnye. A gombás fertőzés okai különbözőek lehetnek. Néha az életkorral összefüggő változások vagy bizonyos betegségek, például a vénás elégtelenség és a cukorbetegség kockázati tényezőt jelenthetnek. Körömsérülés után, de akár nyilvános uszodák, zuhanyzók és öltözők látogatása közben is előfordulhat gombás fertőzés.

A probléma az, hogy az ilyen fertőzések nem tűnnek el, ha figyelmen kívül hagyják. Sőt, könnyen elterjedhetnek az egész testben, nemcsak a bőrre és a körmökre, hanem a belső szervekre is hatással vannak. Ennek eredményeként a gomba az idegvégződések károsodásához és az emberi egészség jelentős romlásához vezethet.Ezért nagyon fontos, hogy időben figyeljen a problémára, és válasszon egy hatékony gyógyszert a gomba leküzdésére.

A gomba elleni Fungent krém egy ilyen eszköz. Már a használat első napjaitól kezdve hatékonyan küzd a fertőzés kórokozója ellen. A Fungent segít normalizálni a bőr állapotát, csökkenti a viszketést, megszabadulni a gyulladástól és a hámlástól az érintett bőrfelületen. Segít a verejtékmirigyek munkájának szabályozásában is, ami lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a kellemetlen szagtól. Ha régóta szenved gombás fertőzésektől, végre érezheti a várva várt megkönnyebbülést. Ezenkívül a krém kiváló megelőző hatással is rendelkezik, így használata segít elkerülni az újbóli fertőzést. A természetes összetevőknek köszönhetően a Fungent gyengéden, de hatékonyan hat a testre.

Fungent: Hatékony összetevők a gomba ellen

Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk a Fungent összetevőit a gombás fertőzések elleni hatékony küzdelem érdekében. A termék tartalmazta

Víz, Glicerin, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, folyékony paraffin, Édes mandula olaj kivonat, alkohol, Tövises pillangófa  gumi, szalicilsav, hidrogénezett polidekén, nátrium-poliakrilát, , Trideceth-6, Bisabolol, Phenoxyethanol, lilahagyma kivonat, ázsiai gázló kivonat ,glükonolakton, kalcium-glükonát, orvosi somkóró kivonat,  közönséges vadgesztenye mag kivonat, benzilalkohol, Mezei kakukkfű kivonat, kámfor, BHT, aszkorbil-palmitát, nátrium-benzoát, etil-hexil-glicerin, közönséges bojtorján gyökérkivonat, rozmaring kivonat, mezei zsurló  kivonat, nátrium-hialuronát, dinátrium EDTA , Benzoesav , Dehidroecetsav, orvosi körömvirág virágkivonat, kamillavirág kivonat.

  • Glicerin elősegíti a bőr puhítását és hidratálását, elősegíti a bőr regenerálódását azokon a helyeken, ahol a gomba érintette.
  • PEG-40 Hidrogénezett ricinusolaj — a ricinusolaj a bőr állapotára is jótékony hatással van, segíti a sérült réteg puhítását.
  • Folyékony paraffin, egy ásványi olaj, amelyet a repedezett bőr, például a láb tisztítására használnak.
  • Édes mandula olaj kivonat. A mandula kivonat E-vitamint tartalmaz, amely gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, puhítja és nyugtatja a bőrt.
  • Tövises pillangófa  gumi — krémsűrítő.
  • Szalicilsav — Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, fertőtlenítő hatású, és segít megszabadulni a keratinizált bőrrétegtől.
  • Hidrogénezett polidekén — bőrpuhítóként működik.
  • Nátrium-poliakrilát — növeli a krém viszkozitását, így biztosítja a kívánt állagot.
  • Trideceth-6  — stabilizátorként használva biztosítja a különböző sűrűségű és állagú összetevők egyenletes keveredését.
  • Bisabolol elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását és erősítését, antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, és segít csökkenteni a gyulladást a gomba által érintett bőrben. 
  • Phenoxyethanol — olyan összetevő, amely segít megelőzni a gomba újbóli fertőzését.
  • Lilahagyma kivonat — lilahagyma kivonat, amely antocianin flavonoidokat tartalmaz. Használható pH indikátorként a krém megfelelő savasságának fenntartásához.
  • Ázsiai gázló kivonat — segít enyhíteni a fájdalmat, ha gombafertőzött, fiatalító, fertőtlenítő és vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Glükonolakton — tartósítószer, amelyet a termék megfelelő és biztonságos, hosszú távú tárolására használnak
  • Orvosi somkóró kivonat— A somkóró kivonat segít hidratálni, puhítani és helyreállítani a bőrt.
  • Közönséges vadgesztenye mag kivonat — vadgesztenye kivonat, amellyel eltávolíthatja a gomba által érintett testrészek duzzanatát; összetevő, amely segít megelőzni a gomba újbóli fertőzését. 
  • Benzyl Alcohol — reagens a krém egységes szerkezetének létrehozásához.
  • Mezei kakukkfű kivonat — védi a szervezetet a baktériumoktól, segít megnyugtatni az irritált bőrt, felgyorsítja a sebgyógyulást, és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Kámfor — a krém összetevője, amely fájdalomcsillapító, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.
  • BHT segít megelőzni a termék oxidációs folyamatát.
  • Aszkorbil-palmitát — antioxidáns kiegészítő, amely segít megelőzni az oxidatív károsodást.
  • Nátrium-benzoát — olyan összetevő, amely gátolja a gombás fertőzés terjedését és megakadályozza az újbóli fertőzést.
  • Ethylhexylglycerin — tartósítószer, amelyet a krém hosszú távú tárolására használnak.
  • Közönséges bojtorján gyökér kivonat — bojtorján kivonat, amely elősegíti a gomba okozta sebek és bőrrepedések gyógyulását.
  • Rozmaring kivonat — sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, tonizálja a bőrt, jótékony hatással van a vérkeringésre.
  • Mezei zsurló kivonat — segít megerősíteni a körömlemezeket, segíti a sebek gyógyulásának felgyorsítását.
  • Тátrium-hialuronát — a hialuronsav nátriumsója. Segít enyhíteni a fájdalmat, pozitívan befolyásolja az ízületek egészségét.
  • Dinátrium EDTA — szerves vegyület, amelyet a krém egyes összetevőinek megkötődésének megakadályozására használnak.
  • A benzoesav fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Dehidro Ecetsav — egy tartósítószer, amelyet csíraölőként is használnak.
  • Orvosi körömvirág virágkivonat — Elősegíti a bőrön lévő sebek gyors gyógyulását, küzd a káros baktériumokkal, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Kamillavirág kivonat — kamilla kivonat. Segíti a sebek gyógyulását, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, segít enyhíteni a gyulladást gombás fertőzéseknél.

A Fungent könnyen használható

A Fungent krém használata meglehetősen egyszerű, így könnyedén használhatja naponta. Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, és körkörös mozdulatokkal dörzsölje, amíg a termék teljesen fel nem szívódik. Ismételje meg az eljárást naponta 2-3 alkalommal. A Fungent gyermekektől elzárva tartandó, kerülje a közvetlen napsugárzást a termékre. Ne alkalmazzon krémet nyílt sebekre. Amint maga is láthatja, a Fungent valóban nagyon könnyen használható!

Vannak mellékhatásai?

A Fungent nem gyógyszer, ezért mellékhatásokat alig vagy egyáltalán nem okoz. Egészséges, természetes összetevők alapján készült, így a krém használata teljesen biztonságos. Kivételt képezhetnek az allergia vagy az egyéni intolerancia esetei, ezért használat előtt meg kell ismerkednie a termék összetételével. Az allergia teszteléséhez vigye fel a krémet egy kis bőrfelületre, és várjon 48 órát. Ha nem észlelnek allergiás tüneteket, akkor a Fungent nem okoz mellékhatásokat.

Fungent a vélemények rendkívül pozitívak

Számos olyan bejegyzést elemeztünk a közösségi médiában és fórumokon, ahol a vásárlók pozitív visszajelzéseket osztottak meg a Fungent. A netezők megjegyzik, hogy a krém használatának köszönhetően sikerült megszabadulniuk a viszketéstől, a gyulladástól, a fájdalomtól és a kellemetlen szagtól. Sokan meglepődnek azon is, hogy a sebek milyen gyorsan gyógyulni kezdtek, és jelentősen javult a bőr és a körmök állapota. Miután több ezer dicsérő véleményt láttunk, megértjük, miért a Fungent krémről van a legtöbb pozitív vélemény.

Hol tudok Fungent vásárolni?

Egy másik jó hír, hogy a Fungent felár nélkül értékesítik. Az a tény, hogy csak a gyártó hivatalos webhelyén vásárolhatja meg. Ezenkívül ez a módszer garantálja, hogy eredeti és kiváló minőségű terméket kap, és nem hamisítványt. Most ennek a krémnek is 50% kedvezménye van – jelentette be a gyártó a múlt héten. De a kedvezményes árú áruk mennyisége korlátozott. Javasoljuk tehát, hogy rendelje meg a Fungent még most, miközben akciósan felár nélkül és nyereséges akcióval jár!

Fungent Ár – 12900 HUF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük