Varicone: erő a Lábaiban

Varicone Krém — mi ez a készítmény

Leggyakrabban az emberek figyelmen kívül hagyják a varikózis problémáját, és nem kérnek segítséget. Az Országos Orvosi Könyvtár statisztikái szerint a világon ez a betegség az emberek 73%-át érinti. Ráadásul van, aki nem is sejti, hogy visszereke van. A technológia fejlődése ma lehetővé teszi, hogy speciális módszerekkel és eszközökkel kezelje a problémát. Ebben a cikkben megismerheti a Varicone krémet. Felfedeztem ezt a készítmény, és nagyon meglepett tulajdonságai, jellemzői és a problémára gyakorolt ​​hatása.

Gyártó Varicone
Ár💰 12900 HUF
Kedvezmény🎁 –50%
Értékelés⭐ 4.98/5
Típus🌱 Krém
Tulajdonságok⭐ Erősíti a vénákat és a hajszálereket
Alkalmazási mód⏰ Alkalmazza naponta többször
Csomag📦 Tubus
Mennyiség💊 80 ml
MellékhatásokNem
Tárolási feltételek🌡 25 °C-nál nem magasabb hőmérsékleten
Eladási feltételek📃 Vény nélkül kapható
Sajátosságok🍀 Nem GMO, 100%-ban természetes
Sajátosságok Hatékony?👑 Több mint 95%-os sikerarány
Gyógyszertárban árulják?🥼 Nem
Eredeti termék ez?✅ Igen
ELSŐ RENDELÉS KEDVEZMÉNY: -50%🔥 Hivatalos oldal
Varicone – leírás, ár, alkalmazás
Varicone Krém
Varicone Krém

Varicone Krém — mi ez a készítmény

A Varicone az Ön asszisztense az érhálózat erősítésében. Ha göbös vénák láthatók a lábakon a bőr alatt, ez a varikózis jelenlétének egyik fő jele. Szerintem ezt észrevehetnéd szeretteidnél, csak az utcán a járókelőknél vagy akár otthon is. A Varicone segít csökkenteni az erekre nehezedő nyomást, ezáltal javítja a vérkeringést a lábakban.

Képzelje el, hogy Ön vagy családja megszabadulhat a bosszantó duzzanattól, fájdalomtól és bizsergéstől a lábakban. Ehhez átfogó segítségre van szükség, így nemcsak a krémet kell használnia, hanem életmódját is módosítania kell. A Varicone növényi összetevőket tartalmaz, és szakszerűen tesztelt. Vény nélkül is beszerezhető, mert nem gyógyszer. De ennek hatása sem kisebb. A kioldó forma egy tubus, amelyet kényelmesen magával vihet és egy kézitáskába vagy hátizsákba teheti.

A Varicone hatékonysága

A visszerek több mint kozmetikai probléma. A visszereket a vénás véráramlás zavara okozza, amikor az erek kóros változásokon mennek keresztül. Bárkinek lehetnek visszerek: nőknek, férfiaknak, serdülőknek, fiataloknak vagy időseknek. Eleinte a lábak nehéznek és fájdalmasnak, görcsösnek és lüktetőnek érződnek. Ezután észrevehetővé válik a duzzanat, majd a vénák megnagyobbodnak és sötétlilára színeződnek. Az előrehaladott visszeresség vérzéshez és tüdőembóliához vezethet.

A varikózus vénák szakaszaiFőbb jellemzők
0Nincsenek látható jelek, a lábak nehézsége érezhető.
1Pókvénák láthatók a bőr alatt.
2Fájdalom van a lábakban, éjszakai görcsök, kitágult vénák láthatók a bőr alatt.
3Észreveszi, hogy a lábai folyamatosan megdagadnak.
4Létezik a bőr gyulladásos folyamata, amely a szín megváltozásában nyilvánul meg.
5Előfekélyek jelennek meg.
6Tartós trofikus fekélyek alakulnak ki.

A varikózis előrehaladott stádiumának megelőzése érdekében a szakértők azt javasolják, hogy a Varicone életmód-módosítással kombinálják. Mindenekelőtt ki kell zárni a hosszan tartó ülést vagy állást, figyelemmel kell kísérni a testsúlyt, és a betegség korai szakaszában el kell kezdeni a kompressziós fehérnemű viselését. Maga a készítmény segít a vénák és kapillárisok helyreállításában, helyreállítja rugalmasságukat. Amint elkezdesz segíteni magadon, észre fogod venni, hogyan csökken a fájdalom a lábadban, megszűnnek a görcsök és a teltségérzet. A Varicone köszönhetően megelőzheti az elhanyagolt visszerek következményeit.

A Varicone összetevői

A Varicone a következő összetevőket tartalmazza: Aqua, glicerin, gliceril-sztearát-citrát, parafinium liquidium, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, mentol, hidrogénezett polidekén, nátrium-poliakrilát, trideceth-6, phenculialis extracthanol Magkivonat, benzilalkohol, algakivonat, BHT, Centella Asiatica kivonat, Arctium Lappa gyökér kivonat, dinátrium-EDTA, etil-hexil glicerin, benzoesav, dehidro ecetsav, citromsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát.

  • A glicerint a nedvesség megtartására és a bőr lágyítására használják. Ez a komponens képes visszaállítani a visszér által károsodott bőr eredeti megjelenését.
  • A Glyceryl Stearate Citrate egy emulgeáló és stabilizálószer a kozmetikumok számára. Ennek köszönhetően a nem elegyedő folyadékok keverhetők, és az anyagok tárolás közbeni stabilitása növelhető.
  • A parafinium liquidium magasan finomított ásványolaj. A repedezett bőr tisztítására és hidratálására adják.
  • A Prunus Amygdalus Dulcis olajnak gyulladáscsökkentő hatása van. Az olaj E-vitamint tartalmaz, amely segít megnyugtatni és puhává tenni a sérült bőrt.
  • PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj – ricinusbab törkölyből nyert olaj. Az olaj szükséges a bőr, vagy inkább a keratinizált sérült réteg lágyításához.
  • A mentolra a viszketés csökkentésére van szükség, és izomgörcsök esetén is nyugtató összetevőként hat.
  • A hidrogénezett polidekén puhító és hidratáló hatású, segít visszaállítani a visszér által károsodott bőr egészséges megjelenését.
  • A nátrium-poliakrilát vízbázisú kozmetikumok sűrítője.
  • Trideceth-6 – emulgeálószer, amely megakadályozza az olaj és a víz összetevőinek szétválását a termékben, valamint növeli a termék stabilitását.
  • A fenoxietanolt bizonyos típusú baktériumok növekedésének megakadályozására használják, amelyek a sérült bőrön növekedhetnek.
  • Melilotus Officinalis kivonat – a megfelelő összetevő a krémhez. Segít csökkenteni a nedvesség elpárolgását azáltal, hogy szűkíti a bőr pórusait.
  • Aesculus Hippocastanum Seed Extract – venotonikus, amelyet antitrombotikus komponensként használnak a vénás vér pangásában.
  • Benzyl Alcohol – egy reagens, amely lehetővé teszi a késztermék szerkezetének integritásának megőrzését.
  • Az algakivonat vörös, barna, kék-zöld és zöld algák kombinációja. Egy ilyen komplex segít megállítani a bőr kollagén lebomlását, ezáltal növeli annak rugalmasságát. A kivonat segít megszüntetni a visszér hatását.
  • A BHT egy szerves vegyület, amely szükséges a folyadékok oxidációjának elkerüléséhez.
  • Centella Asiatica kivonat segít tompítani a lábfájdalmat, ami nagyon fájdalmas a visszér esetén.
  • Az Arctium Lappa gyökér kivonatot repedések és sebek gyógyítására használják.
  • A dinátrium-EDTA egy szerves eredetű vegyület, melynek köszönhetően a vízben lévő mikroelemek nem tudnak kötődni a termék összetételéhez. Ez a kapcsolat lehetővé teszi a készítmény szerkezetének integritásának megőrzését.
  • Az etilhexil glicerin biztosítja a termék hosszú távú megőrzését.
  • Benzoesav – segít lelassítani számos egysejtű szervezet anyagcseréjét, megelőzve a fertőzést a sérült bőrön.
  • A dehidro ecetsav antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és a tárolás során is segít megőrizni a termék minőségét.
  • A citromsav a kémiai bőrhámlasztás során gyakran használt összetevő. Segít felgyorsítani a regenerációs folyamatot, megszabadítja a bőrt az elhalt hám részecskéktől.
  • A nátrium-benzoát szükséges az élesztő- és penészgombák fejlődésének gátlásához. A komponens segít megelőzni a sérült bőrterületek fertőzését.
  • A kálium-szorbát olyan tartósítószer, amely gátolja a termékben a különféle élettevékenységek kialakulását.

Hogyan kell alkalmazni a Varicone Krém

A Varicone használata javasolt naponta kétszer-háromszor. A megfelelő mennyiségű krémet körkörös mozdulatokkal vigyük fel a bőr kívánt területeire, amíg teljesen fel nem szívódik. A bőr termékre adott reakciójának ellenőrzéséhez javasoljuk, hogy végezzen egy tesztet: vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a csukló belső oldalára, és figyelje a reakciót 48 órán keresztül. Ha nincs allergia, akkor a Varicone használható.

Tudjon meg többet a Varicone

A Varicone úgy fejlesztették ki, hogy a szernek nem volt mellékhatása. A formula elkészítésekor természetes eredetű összetevőket használtak, amelyek pozitív hatással vannak a szervezet egészére. A gyártó jelzi, hogy egy adott összetevővel szemben egyéni intolerancia lehetséges. Ennek elkerülése érdekében a krém vásárlása előtt figyelmesen olvassa el az összetevőket. Ha megérti, hogy minden megfelel Önnek, nyugodtan rendelje meg a Varicone.

Elemeztem a Varicone szóló véleményeket

A Varicone szóló vélemények megleptek. Mindenki, aki a terméket használta, pozitív szavakat ír, köszönöm a segítségét és a termék létrehozását. A Varicone nem csak maguknak, hanem hozzátartozóiknak is rendelik, akik maguk nem tudnak szakemberhez fordulni a varikózis tágulási problémájával. A krém kifejezetten a lábak érhálózatára hat, emellett javítja a vérkeringést. Ennek köszönhetően megelőzhető a vénák és kapillárisok trombózisa.

Varicone vásárlása

A Varicone megrendelhető a gyártó honlapján. Nem vásárolhatja meg gyógyszertárakban vagy más webhelyeken. Ha közvetlenül a hivatalos gyártótól rendeli meg a Varicone, akkor egy eredeti terméket kap megfizethető áron. A gyártó ugyanazon a szinten tartja az árakat, és gyakran tart promóciókat. Most a honlapján a terméket 50%-os kedvezménnyel árusítják. Ezért azt javaslom, hogy siess, mielőtt minden elfogy!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük